12 мар. 2009 г., 07:39

Вълшебна нощ 

  Поэзия » Любовная
596 0 0

Вълшебна нощ, вълшебна и разнежена,

Явяват се звездите във небето - свита чудна,

Разкош в косите си закичили - светулки дивни,

А ние с теб, ръка в ръка вървим... пред нас пътека лунна...

****

Нощта с морето е в прегръдка.

Атлазени вълни танцуват.

Докосват те нозете боси,

Ефирно, топло ги заливат,

Жадуващо ги галят и отплуват,

Докосват ги, шумят пенливо,

А сякаш ги целуват нежно...

****

Любов със вкус на сол по кожата се е пропила,

Южният ветрец игриво косите ни заплита,

Босоноги тичаме, оставяме следи по пясък мокър,

Огледални образите ни в морeто се размиват.

Вълшебна нощ, разнежено вълшебство...

© Малита Малита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??