Вълшебница съм страстна,
вълшебница прекрасна!
Вълшебни пръсти имам,
вълшебно аз те галя,
вълшебен огън в тебе паля!
Вълшебен поглед имам,
вълшебно те поглеждам,
със обич те зареждам...
Вълшебни устни имам,
вълшебно те целувам.
Вълшебно аз те любя,
с вълшебство те привличам,
вълшебно те обичам!!!
Вълшебница съм страстна,
вълшебница прекрасна!
Вълшебството е в мене,
вълшебството е в тебе.
Вълшебството е в любовта ни!
© Снежана Терзиева Все права защищены
Летиш от щастие и
се радваш на живота.