30.07.2009 г., 11:36 ч.

Вълшебница 

  Поезия » Любовна
543 0 6

Вълшебница съм страстна,

вълшебница прекрасна!

Вълшебни пръсти имам,

вълшебно аз те галя,

вълшебен огън в тебе паля!

Вълшебен поглед имам,

вълшебно те поглеждам,

със обич те зареждам...

Вълшебни устни имам,

вълшебно те целувам.

Вълшебно аз те любя,

с вълшебство те привличам,

вълшебно те обичам!!!

Вълшебница съм страстна,

вълшебница прекрасна!

Вълшебството е в мене,

вълшебството е в тебе.

Вълшебството е в любовта ни!

© Снежана Терзиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??