9 нояб. 2008 г., 13:30

Вълшебник 

  Поэзия » Другая
1274 0 22
 

 

Ще се сгуша в косите на вятъра,

за да литна над земния рай,

ще погледам отгоре театъра

на човешката сцена без край.

 

Ще отпия от пълните извори

със различни човешки съдби

и ще стопля студените замъци

с неузрели красиви мечти.

 

Ще докосна с вълшебната пръчица

всяко тъжно и болно дете

и ще стопля под малката мишница

вледененото бледо сърце.

© The Notorious Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??