Ще се сгуша в косите на вятъра,
за да литна над земния рай,
ще погледам отгоре театъра
на човешката сцена без край.
Ще отпия от пълните извори
със различни човешки съдби
и ще стопля студените замъци
с неузрели красиви мечти.
Ще докосна с вълшебната пръчица
всяко тъжно и болно дете
и ще стопля под малката мишница
вледененото бледо сърце.
© The Notorious All rights reserved.