18 мая 2010 г., 10:15

Вълшебство 

  Поэзия » Любовная
1000 0 5

Вълшебство


Вдигам поглед и срещам очите ти,

пълни с обич, копнеж и тъга.

Търся нежност и хващам ръцете ти,

даряващи безкраен покой и топлина.

Вълшебна приказка обгърна ме цялата,

сграбчих с шепи това, що ми даде.

Знай, оплетен си в нея отвсякъде,

никой и нищо не ще може

от нея да те извади.

 

 

© Диана Бунева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??