May 18, 2010, 10:15 AM

Вълшебство 

  Poetry » Love
976 0 5

Вълшебство


Вдигам поглед и срещам очите ти,

пълни с обич, копнеж и тъга.

Търся нежност и хващам ръцете ти,

даряващи безкраен покой и топлина.

Вълшебна приказка обгърна ме цялата,

сграбчих с шепи това, що ми даде.

Знай, оплетен си в нея отвсякъде,

никой и нищо не ще може

от нея да те извади.

 

 

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??