Когато ходихте боси,
момичета,
когато задавахте щури въпроси
и тичахте
след слънчеви зайчета,
спомнете си,
не бяхте ли там най-щастливи?
Върнете се
по пътечките тесни и криви
към времето,
когато Гучи, Версаче, не знаехте,
към времето,
в което играехте
себе си...
29.08.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Благодаря за коментара.