15 авг. 2020 г., 12:56

Въпроси 

  Поэзия » Другая
735 0 1


Трябват ли ви пари?
Трябват ли ви души ?
Трябва ли ви любов  ?
Трябва ли ви живот ?
Трябва ли ви съдба ?
Трябва ли ви душа ?
Трябва ли ви модел ?
Трябва ли ви козел ?
Трябва ли ви пилот?
Трябва ли ви живот ?
Трябва ли ви съдба ?
Трябва ли ви душа ?
Трябва ли ви сърце ?
Трябва ли ви лице ?
Трябва ли ви живот ?
Трябва ли ви любов ?
Трябва ли ви талант ?
Трябва ли ви гарант ?
Трябва ли ви супорт?
Трябва ли ви конфорт ?
Трябва ли ви банан ?
Трябва ли ви салам ?
Трябва ли ви храна ?
Трябва ли ви глава ?
Трябва ли ви сърце ?
Трябва ли ви дете ?
Трябва ли ви живот ?
Трябва ли да ви е гот ?
Трябва ли да сте сами ?
Трябва ли да ви боли ?
Трябват ли ви сълзи?
Трябват ли ви мечти ?
 

© Павел Красимиров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Толкова много въпроси, а само един живот! За коЙ по-напред!
    Интересно.
Предложения
: ??:??