9 дек. 2004 г., 15:50

Въпроси 

  Поэзия
886 0 1

Къде съм аз, къде си ти?
Къде си мила ти сега?
А защо ме тъй боли,
и отде е таз тъга?

Че в живота мой се ти яви
като фея непозната,
и сърцето ми плени,
и обърка ми душата.

Чувства непознати ти събуди в мен.
Тез прекрасни две очи
те лишиха ме от сън и ден.
Не, недей ме ти мъчи!

Коя си ти не зная,
образ мой любим,
или някаква омая?
Въпрос е туй неразрешим.

О, боже, дали те заслужавам?
Дали реалност всичко е това,
или пък се заблуждавам,
а може би е сбъдната мечта?

Защо когато теб те няма,
сърцето тъй силно ме боли
и желае с теб да бъдем двама?
Къде съм аз, къде си ти?                                                                                                      

© Бойко Фильов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ах, любов, любов! Стихотворенито ти звучи много нежно.
Предложения
: ??:??