14 мар. 2007 г., 12:20

ВЪПРОСИ 

  Поэзия
679 0 9

 

 

Бърза, сива тишина

с кратки, звънки окончания.

Купила ли съм страха

със дълбоко покаяние?

 

Купила ли съм живот

за стрелките на сърцето?

Колко плащам си за вход,

ако дом ми е небето?

 

Купила ли съм мечта?

За Оловното войниче

огънят е светлина и

лицето на момиче.

 

Колко струва любовта,

щом любим ти я отнема?

Всяка счупена стрелка

ще отмерва мойто време.

 

Димитрия Чакова

 

 

© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??