2 янв. 2013 г., 21:31  

... Въпроси... 

  Поэзия » Другая
597 0 0
 
 
И ме гледат очите отсреща...
Във преценки и норми ме слагат...
И ме жигосват с печат завинаги...
Тя е - бяла, черна или шарена…
Но аз не не съм се раждала с отговор...
Въпроси съм и процес съм...
Танцувам между полярностите...
Истината само там се ражда...

© Лили Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??