2.01.2013 г., 21:31 ч.  

... Въпроси... 

  Поезия » Друга
694 0 0
 
 
И ме гледат очите отсреща...
Във преценки и норми ме слагат...
И ме жигосват с печат завинаги...
Тя е - бяла, черна или шарена…
Но аз не не съм се раждала с отговор...
Въпроси съм и процес съм...
Танцувам между полярностите...
Истината само там се ражда...

© Лили Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??