28 июн. 2007 г., 16:40

Въпроси без отговор 

  Поэзия
656 0 0

                                       

Какво е туй животът?
Какво е любовта?
Думи тъй далечни
и обрасли в самота.

Кажете, какво е красотата?!
Какво е дързостта?!
Подвластни ли сме ние
на нашата съдба!

Защо, когато плача,
мисля за красивите неща?
Защо се смея,
когато мисля за тъга?

Защо сред сенките крилати
пак съзирам се отвъд?
Как така и виждам се
сред птиците хвъркати
да диря новия си път?

© Танцуващо Небе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??