13 июн. 2019 г., 18:24

Въпросителна 

  Поэзия » Другая
577 3 8

Носи си дните и нощите

както прибоят катери брега,

в своите прилив и отлив,

с постоянството на дълга.

 

Разсъждават я погледи

и подхвърлят своите изводи,

както в пясък се хвърля вълна,

пред очите на пълна луна.

 

Носи на всякакви истини

и на техните интерпретации.

Най-обича да среща страстта

с любовта на Създателя…

 

 

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??