7 апр. 2009 г., 09:16

Върни се 

  Поэзия » Любовная
590 0 0

ВЪРНИ СЕ,  МОЯ ОБИЧ  НЕПРЕЖАЛЕНА,
СЪРЦЕТО МИ ЗОВЕ ТЕ ОТ ГОДИНИ
И СПОМЕНА ЗА ТЕБ  НЕИЗЛЕЧИМ Е.
ОЧАКВАМ ТЕ С ИЗСТРАДАНА ИЛЮЗИЯ -
КОПНЕЖ И ВОПЪЛ ПО ЕДНО ОТСЪСТВИЕ.
ИЗСЪХНАХА ОЧИТЕ МИ ОТ ВЗИРАНЕ
И ПАРЕЩИ СЪЛЗИ СЕГА ПОПИВАТ ГИ.
МЕЧТАТА МИ Е САМО БЛЕДА СЯНКА,
АГОНИЯ БЕЗ ТЕБ Е ВСЯКО УТРИН НОВА.
МИЛУВКИТЕ ТИ ИСКАМ ДА МЕ СГРЕЯТ,
ЕДИНСТВЕН ТИ  ДУШАТА МИ ДОКОСВАШ
И САМО С  ТЕБ СЕ ЧУВСТВАМ ЖИВА.
ВЪРНИ СЕ, МОЯ ОБИЧ НЕ ПРЕЖАЛЕНА,
ВЪРНИ СЕ ТУК, ДО МЕН... СПАСИ МЕ
И ЦЯЛАТА СИ НЕЖНОСТ ТИ ДАРИ МИ.
АЗ ЧАКАМ ТВОЕТО ЗАВРЪЩАНЕ.

© Малита Малита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??