Захвърлила си своите мечти,
без да се замисляш даже
как това ще те погуби
и душата ти от самота ще изгори!
Върни се там, където ги захвърли,
в онази стая с тишина,
пълна с блянове чудесни
и чудни песни за душа!
Там, където твоето сърце
ще пее песен в тишината,
в душата ти ще пламне онзи пламък,
който цял живот ще те гори!
Аз вървя и чувам туй,
което вятърът ми шепне тихо,
може би да ми покаже пътя,
който трябва да поема утре...
© АСЕТО Все права защищены