7 янв. 2023 г., 20:31  

Вълшебство 

  Поэзия » Пейзажная
242 1 4

Тъжовна песен

пее гората.

Късната есен

ù взе листата.

 

Вятър бездомен

в клоните свири.

Светът – огромен,

де да ги дири?

 

Сводът я жали,

тъмнее рано.

С вихри и хали

зимата кани.

 

А тя смили се,

с леден дъх вейна.

С клони в сняг – бисер,

гората грейна.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ep5fkk5BMzs

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??