28 янв. 2009 г., 23:08

Върви 

  Поэзия » Философская
600 0 4
 

Понякога обичам да рисувам

със тихи, искащи слова.

Понякога обичам аромата

на падащите есенни листа...

 

Понякога обичам да чертая

по небето

със вълшебен, мой си тебешир...

Понякога обичам да се скитам.

На ум. Във тъмно синя

морска и безлюдна шир...

 

Понякога обичам да живея

отвъд контрол и заповядващи лица.

Понякога обичам да се смея - безумно...

в странна някоя тълпа.

 

Понякога обичам и да плача

на ум, на глас -

в деня и във нощта.

Понякога обичам да закрача

по друм от светлини

в очакващи лица...

 

Понякога обичам да умирам.

По стръмното на моите мечти.

Защото искам и обичам -

да откривам

смисъла да стана -

в мисълта - ВЪРВИ!

© Ани Ракова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??