Тракат токчетата по паважа.
Върви жена. Богиня Доброта.
Очите й блестят засмени.
Походката й - грация и красота.
Лети. Усмивката й грее.
В косите - ореол от светлина.
Душата й щастлива пее,
одата на влюбена жена.
Погледът лъчист, неземен,
излъчва благост, доброта,
пръска обич покрай нея.
Сам е сбъдната мечта.
Тракат токчета. Танцуват
танца нежен на страстта,
щом на ъгъла отсреща
ги присреща ЛЮБОВТА.
© Таня Мезева Все права защищены