25.11.2007 г., 19:32 ч.

Върви жена... (2) 

  Поезия » Друга
2012 0 30

Тракат токчетата по паважа.

Върви жена. Богиня Доброта.

Очите й блестят засмени.

Походката й - грация и красота.

 

Лети. Усмивката й грее.

В косите - ореол от светлина.

Душата й щастлива пее,

одата на влюбена жена.

 

Погледът лъчист, неземен,

излъчва благост, доброта,

пръска обич покрай нея.

Сам е сбъдната мечта.

 

Тракат токчета. Танцуват

танца нежен на страстта,

щом на ъгъла отсреща

ги присреща ЛЮБОВТА.

 

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??