15 июн. 2006 г., 16:15

Върви си 

  Поэзия
701 0 1

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Върви си, дявол да те вземе!
       В сянката ми безследно потъни!  
       Не искам да си вече мое бреме!  
           Образа ми в коварността си удави!  
 


 Душата ми отдавна ти отрови
 с отровата на яростния плач. 
         Под кожата ми рани кървави оголи -
       ти успя, верен мой палач!             




      В омразата си яростно изгарям.    
     През сълзи от болка пак крещя,   
         но и теб да те боли ти обещавам,     
        дори в пламъци - ако трябва - да горя. 
   

© Пепп Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Няма смисъл да отмъщаваш мила!
    Давай само напред!
Предложения
: ??:??