Върви си!
Отново си тръгваш - върви си!
Горчивата болка уби любовта.
В море от сълзи пак потопи се
моята полу-изживяна съдба...
Върви си - сърцето ми вече е сляпо -
сбогом не иска тази сломена душа!
Нека смъртта ù е скромно полята
с половин чаша сълзлива мъгла...
***
Тежко бреме е забравената обич -
зеещата рана още там стои...
Вече няма даже смисъл да говориш -
не ме чакай - просто отново си върви!
© Теди Все права защищены