Aug 2, 2009, 12:55 PM

Върви си! 

  Poetry
628 0 1

Върви си!

 

Отново си тръгваш - върви си!

Горчивата болка уби любовта.

В море от сълзи пак потопи се

моята полу-изживяна съдба...

 

Върви си - сърцето ми вече е сляпо -

сбогом не иска тази сломена душа!

Нека смъртта ù е скромно полята

с половин чаша сълзлива мъгла...

***

 

Тежко бреме е забравената обич -

зеещата рана още там стои...

Вече няма даже смисъл да говориш -

не ме чакай - просто отново си върви!

 

© Теди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??