10 сент. 2016 г., 13:44

Вътре 

  Поэзия
256 1 2

Не се държиш за никъде.

Ръцете ти изпускат

сигурното,

а полетиш ли - падаш

в празното на душата.

Нищо тленно не е от значение,

само ти и вътре в тебе...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??