4 июл. 2008 г., 09:03

Във миг такъв 

  Поэзия » Любовная
715 0 8

Докосвах те, безумно се обричах,

в косите ти заравях жадни длани,

във устните ти търсех райско биле,

в ръцете ти се стапях като пяна.

 

Разливах се безплътна във дъха ти,

събираше ме с устни пресушени,

очите ми, забравили срама си,

те пиеха от обич помътнели.

 

Безцветни сънища при мен надничат –

със топли краски  да ги очертая.

Във миг такъв не сън едничък,

а цялата земя красива ще направя.

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??