Jul 4, 2008, 9:03 AM

Във миг такъв 

  Poetry » Love
714 0 8

Докосвах те, безумно се обричах,

в косите ти заравях жадни длани,

във устните ти търсех райско биле,

в ръцете ти се стапях като пяна.

 

Разливах се безплътна във дъха ти,

събираше ме с устни пресушени,

очите ми, забравили срама си,

те пиеха от обич помътнели.

 

Безцветни сънища при мен надничат –

със топли краски  да ги очертая.

Във миг такъв не сън едничък,

а цялата земя красива ще направя.

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??