22 сент. 2022 г., 19:48

Във себе си крия... 

  Поэзия » Другая
238 1 0

Във себе си крия безброй цветове
рисувам с палитра от чувства
картини прехвърлям, изхвърлям, пречупвам на две
сърцето не спира да буйства
Реката, морето - безгрижно поле
полъхват уют и тревога
от страх ме превръщат в спасение те
предлагат ми свойта опора
От мрака изтръгвам искра светлина
обгръщам я с поглед и сила
безумно унесена, плаха е тя
пълзейки, обаче, не спира
с поредната крачка попива мощта
и вяра в света си избира

© Светла Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??