17 нояб. 2009 г., 13:33

Във утрото на твоята усмивка 

  Поэзия » Любовная
1826 0 7

Прокарах пръсти през косите,
докоснах погледа ти скъп,
в очите ти открих мечтите,
пленяваш ме за кой ли път.

Целунах топлите ти устни
и слях се с тебе във едно,
рисуваше върху ми с пръсти
невиждано от мен платно.

И с теб съм цяла, с теб е чудо
и с теб съм истинска щастливка,
 изгрява слънце, щом се будя
във утрото на твоята усмивка.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??