27 янв. 2022 г., 17:20

Във времето назад 

  Поэзия
176 0 2

    

      Във времето назад

 

Била съм аз дете, добро и любопитно,

водеше ме татко за ръка,                      

и този свят за мен изглеждаше различно,

изпълнен бе с любов и красота.

 

Говореше ми месец май с усмивка нежна

и пращаше ми слънцето привет,

цветята ме докосваха с една надежда

и срещах обич, светлина навред.

 

Вълнувах се, разглеждах със очите детски…

и влюбена бях в светлите звезди,

във всяко камъче, тревичка и във всеки

прекрасен изгрев с много светлини.

 

Едно пътуване бих искала отново,

отново да ме върне в този свят –

вълшебен, мил и сякаш поетично слово,

но няма път в годините назад…

 

                                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??