27 июн. 2008 г., 09:45

Въвод във владение 

  Поэзия » Эротическая
1109 0 6


Духни свещта!
Духни свещта!
И ласката ти да е хлебна:
тепърва
Нежна е Нощта
и искам да съм бряг пред тебе.
Да стенат
твоите вълни,
до мен да стигат като пяна...
А с отлива
ме отдъхни,
макар за отлив да е рано.

Духни свещта!
Духни свещта!
И друго име да отрониш,
когато
Нежна е Нощта -
се нарушават
и
ЗАКОНИ!


© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??