27.06.2008 г., 9:45 ч.

Въвод във владение 

  Поезия » Еротична
1106 0 6


Духни свещта!
Духни свещта!
И ласката ти да е хлебна:
тепърва
Нежна е Нощта
и искам да съм бряг пред тебе.
Да стенат
твоите вълни,
до мен да стигат като пяна...
А с отлива
ме отдъхни,
макар за отлив да е рано.

Духни свещта!
Духни свещта!
И друго име да отрониш,
когато
Нежна е Нощта -
се нарушават
и
ЗАКОНИ!


© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??