31 мая 2012 г., 13:45

Въздишка 

  Поэзия » Другая
520 0 5

 

 

                              Въздишка

 

          Някога обичах залеза над Люлин

           и тайно другарувах с отритнати поети.

          Някога говорех силно, с ясни думи,

           а не арестувах мислите в куплети.

           Някога не знаех, че времето лекува,

           а вярвах винаги в доброто и в Човека.

            Някога нехаех, Животът че лудува,

           и гонехме се двамата из тясната пътека.

            Някога не исках смъртта да съществува,

           а тя е като точката на края на успеха...

            ... Но нещо се повтаря, над Люлин свечерява

           и нощта ни носи - тайнствена утеха. 

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??