22 апр. 2011 г., 18:26

Възкресение 

  Поэзия » Другая
593 0 4

Възкръсна Бог! Възкръсна Бог!

В сърцето ми възкръсна...

Сияе звездният чертог

и светлини разпръсва!

 

О, Боже мой, ти пак си с нас –

гори божествен огън –

дочувам благия ти глас –

камбанен звън се рони!

 

Небесен звън да причести

земята ни, душите,

а Твойта обич да блести

на хората в очите!

 

Възкръсна Бог – добър и благ!

Душата ми запява...

От звездния небесен праг

Бог всички благославя!

 

27.09.2010 г.

© Мария Шандуркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??