11 апр. 2018 г., 00:55

Възкресение 

  Поэзия » Другая
523 0 0

Как запази благостта в очите

след  всичките ни грехове?

Кръвта по ризата протрита

и тръните, в челото впити,

са нашата вина и страхове.

 

И във Денят на Възкресение

пред Тебе свеждаме глави.

Свещичка палим за спасение,

за прошката през изкупление,

с която да се съхраним.

© Калина калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??