Apr 11, 2018, 12:55 AM

Възкресение 

  Poetry » Other
530 0 0

Как запази благостта в очите

след  всичките ни грехове?

Кръвта по ризата протрита

и тръните, в челото впити,

са нашата вина и страхове.

 

И във Денят на Възкресение

пред Тебе свеждаме глави.

Свещичка палим за спасение,

за прошката през изкупление,

с която да се съхраним.

© Калина калина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??