7 июн. 2016 г., 20:56

Възли щастие 

  Поэзия » Любовная
257 1 3

Прекарвах през сърцето си

каквото ми беше писано

и каквото не беше.

От време на време

нещо затъкваше 

и болеше...

С този шарен конец

така не привикнах.

Как да ти кажа?

Възел си,

но теб обикнах!

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??