Jun 7, 2016, 8:56 PM

Възли щастие 

  Poetry » Love
258 1 3

Прекарвах през сърцето си

каквото ми беше писано

и каквото не беше.

От време на време

нещо затъкваше 

и болеше...

С този шарен конец

така не привикнах.

Как да ти кажа?

Възел си,

но теб обикнах!

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??