7.06.2016 г., 20:56 ч.

Възли щастие 

  Поезия » Любовна
255 1 3

Прекарвах през сърцето си

каквото ми беше писано

и каквото не беше.

От време на време

нещо затъкваше 

и болеше...

С този шарен конец

така не привикнах.

Как да ти кажа?

Възел си,

но теб обикнах!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??