16 дек. 2014 г., 21:22

Взаимен капан 

  Поэзия
433 0 0

Взаимен капан

Душата ми

търси те

ден подир ден,

спомени тичат лудо

и играят със мен.

Вечно в плен

стоя сломен

в твоята сянка,

но докрай

прилепен съм

за твойта осанка.

Идват, изнизват се

дните свободни,

а в капан любовен

двамата тлеем.

Белезници сами

изковахме

и посоките ний

разделихме.

Сънуваш

без мен да живееш,

но се събуждаш

от мисъл по мен

да копнееш.

© Димитър Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??