Спрях да пиша за нас,
да пиша как се чувствам аз,
защото нищо не се е променило,
чувството на обич не е изгнило.
Дните минават, годините и те,
а аз все ти казвам: "Вземи моето сърце"
и тези думи не ще се променят,
колкото и години да отлетят.
Когато разстояние ни дели
е все едно сърцето ми кърви,
но зная, че ще мине и този ден
и утре ти ще си до мен.
© Катя Павлова Все права защищены