25 февр. 2017 г., 23:26

xxx55 

  Поэзия » Любовная
342 0 4

                                    На Емо

 

Ти не си в тая пръст,

(аз отдавна го зная)

ни под камък, под кръст,

не си даже и в Рая.

 

И не си прекосил

неподвижната Лета,

ни чело си склонил

сред чимшир и лалета.

 

В мен си! В жалния стон

на самотните устни

си направихме дом...

Няма как да те пусна!

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??