25.02.2017 г., 23:26 ч.

xxx55 

  Поезия » Любовна
380 0 4

                                    На Емо

 

Ти не си в тая пръст,

(аз отдавна го зная)

ни под камък, под кръст,

не си даже и в Рая.

 

И не си прекосил

неподвижната Лета,

ни чело си склонил

сред чимшир и лалета.

 

В мен си! В жалния стон

на самотните устни

си направихме дом...

Няма как да те пусна!

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??