19 мар. 2016 г., 18:05

xxx7 

  Поэзия
379 0 1

                                     На Емо

 

Безмълвно е във къщи. Вее студ.

А въздухът е някак по-различен.

Луната нощем с погледа на луд

показва пръст, познато неприличен.

 

И уж съм жива, уж съм в полусън,

а все сънувам, че си пак до мене.

Безумно вие вятърът отвън,

дървета махат с клони изранени.

 

Река ме влачи - кален, чер порой.

Без цел се блъскам диво, без посока

и търся малък жест прощален твой,

но ме пресреща пустота жестока.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??