4 июн. 2009 г., 23:23

Я каква идилия 

  Поэзия » Юмористическая
865 0 3

Весело е в моята страна

естествена и ъъъ романтична.

Люде носят тежката съдба

и дрехата на гърба им феерична.

Криво ляво тук минава

астрономическия ни живот,

трябва да сме нация голяма,

а от експерименти проиграхме и гавот.

 

Истината е такава, но кой ли би разбрал,

лесно политиканът си решава как

юнашки пенсията да си увеличи

за сметка на цялата държава

и народът крета, без да е виновен,

я каква идилия цари!

 

Но на всяко нещо иде края,

а какъв е, скоро ще го разберем...

 

Ще си отмъстиме, то се знае,

авансите с ирония ще раздадем.

Стига вече - политиката нехае,

трябва всички да го разберем.

Истината няма как да се открие,

елементарно ни подлагат крак.

Таз година изборно всички ние ще се

освободим и още как...

© Руми Пан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??