Весело е в моята страна
естествена и ъъъ романтична.
Люде носят тежката съдба
и дрехата на гърба им феерична.
Криво ляво тук минава
астрономическия ни живот,
трябва да сме нация голяма,
а от експерименти проиграхме и гавот.
Истината е такава, но кой ли би разбрал,
лесно политиканът си решава как
юнашки пенсията да си увеличи
за сметка на цялата държава
и народът крета, без да е виновен,
я каква идилия цари!
Но на всяко нещо иде края,
а какъв е, скоро ще го разберем...
Ще си отмъстиме, то се знае,
авансите с ирония ще раздадем.
Стига вече - политиката нехае,
трябва всички да го разберем.
Истината няма как да се открие,
елементарно ни подлагат крак.
Таз година изборно всички ние ще се
освободим и още как...
© Руми Пан All rights reserved.