1 окт. 2005 г., 19:14

Ядове 

  Поэзия
504 0 1
Ядосани и нервни
вечно сме ние...
Почти ежедневно:
за разни"дреболии"
Хора най-различни....
Хора-безработни...
Хора-най-богати!...
Хора-безимотни!...
Едни се ядосват
на старата кола!
Други ги тормози
съпругата(ът)"добра"....
Трети пък-изнервени,
че нямали пари!!!
Четвърти пък проблеми:
с многото пари?!...
Живота е напрегнат!...
Живот ли бе?!Ами!!!...
Някои се стрелят
от движещи коли!...
Други пък залягат
в локвите край тях!...
После бързо бягат
примиращи от страх!...
Пети пък пристигат:
-късничко, уви!!!
Викат,гонят,снимат:
-ядосани и зли!
Това ето-Живота!...
Майната му,Ейййй!!!!
Успокойте се бе,хора!!!!
Стига вече ядове!!!!

© Живко Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??