22 янв. 2014 г., 23:13

Януари е 

  Поэзия » Любовная
428 0 0

Януари е

 

Януари е, а все едно е пролет - 

ухае ми на рози и любов. 

Дните са ми толкоз топли, 

а нощите - света суров.

Вятър роши косите буйни - 

пролетно ми е! 

А в гърдите се е свило 

попарено от есента сърце. 

Януари е, а все едно е пролет, 

но сърцето не усеща топлина...

© Радина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??