Януари е
Януари е, а все едно е пролет -
ухае ми на рози и любов.
Дните са ми толкоз топли,
а нощите - света суров.
Вятър роши косите буйни -
пролетно ми е!
А в гърдите се е свило
попарено от есента сърце.
Януари е, а все едно е пролет,
но сърцето не усеща топлина...
© Радина All rights reserved.