Тази нощ януарска, и студена, и мрачна
мисля си, че добре е да изляза на бар.
Писна ми да те мисля, да се моля и плача -
аз нали съм царица.. ? Само липсва ми цар.
Ще си сложа червило - най-червеното мое,
рокля къса, ботуши, гривни, пръстени, чар.
Ще си сложа усмивка и наивния поглед
и ще хапвам бадеми, с чаша "Руски стандарт"
Може пак да те мисля. И така да проклинам
теб и твоите думи, но поне имам шанс
моят цар да ме срещне, да ми каже "Любима,
само тебе съм търсил! Да танцуваме валс!"
Може и да излезе, че съм скучна мадама,
че не ставам за нищо и ми липсва финес.
Важно е да опитам,( а дано и да стане)
да забравя за малко колко липсваш ми днес.
© Деница Гарелова Все права защищены
Много сте забавни всички днес. Така ви харесвам!